Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος ριμπάουντερ ο Μιλουτίνοφ, δεύτερος «κλέφτης» ο Παπανικολάου!

Κορυφαίος ριμπάουντερ ο Μιλουτίνοφ, δεύτερος «κλέφτης» ο Παπανικολάου!
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 - 22:50

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κόντρα στην Βαλένθια, ο οποίος ήταν ο κυρίαρχος και των δύο ρακετών, σκοράροντας 17 πόντους και μαζεύοντας 14 ριμπάουντ.

Κάτι το οποίο τον έχει φέρει στην κορυφή της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας μετά το πέρας των πρώτων 2 αγωνιστικών στη διοργάνωση. Ο «Μίλου» μαζεύει 12 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, αφού στο πρώτο ματς είχε μαζέψει 10 ριμπάουντ κόντρα στην Βιλερμπάν. Πίσω του βρίσκεται ο Τζεκίρι τις Βιλερμπάν, ο οποίος μαζεύει 11 ριμπάουντ ανά ματς.

Την ίδια ώρα ο Παπανικολάου, ο οποίος επίσης εντυπωσίασε κόντρα στην Βαλένθια, επιστρέφοντας στις πολύ καλές εμφανίσεις, βρίσκεται στην 2η θέση στην κατηγορία των κλεψιμάτων, μετά τα 5 που είχε κόντρα στους Ισπανούς. «Κλέβει» 3 φορές ανά αγώνα, έχοντας από πάνω του μόνο τον Χένρι της Μπασκόνια, ο οποίος «κλέβει» 3.5 μπάλες ανά παιχνίδι.

Φυσικά, ακόμη βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν, αν και στην περίπτωση του Μιλουτίνοφ αναμένεται να συνεχίζει στην κορυφή ή τουλάχιστον στις πρώτες θέσεις στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης