Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπεσαν κορμιά στο ντέρμπι των πρώην «ερυθρόλευκων»!

Έπεσαν κορμιά στο ντέρμπι των πρώην «ερυθρόλευκων»!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 23:42

Γιάννης Σφαιρόπουλος vs Μίλαν Τόμιτς σε επική μονομαχία στο Τελ Αβίβ που κρίθηκε στην παράταση. Οι μέχρι πρότινος άμεσοι συνεργάτες για χρόνια στον Ολυμπιακό βρέθηκαν αντιμέτωποι στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι ο τελικός νικητής με 84-69 (67-67 κ.α.) στο έξτρα πεντάλεπτο.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς με τρομερό come back στο 4ο δεκάλεπτο και πρωταγωνιστή τον επίσης πρώην «ερυθρόλευκο» Στράτο Περπέρογλου (18 πόντους), έφερε το ματς στα ίσα με επιμέρους 12-20, ούσα στο 30’ του αγώνα πίσω με 55-47. Μπάρον και Ζούσμαν αστόχησαν σε τρίποντα για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η «ομάδα του λαού» ξεκίνησε με ένα 17-2 επιμέρους σκορ έδειξε τα δόντια της και έφτασε στη νίκη, με τους παίκτες του Μίλαν Τόμιτς να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις μετά την προσπάθεια που έκαναν στην κανονική διάρκεια.

Ουίλμπεκιν με 16 πόντους και Κάσπι-Βόλτερς με 15 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τη Μακάμπι ενώ ο επίσης πρώην «ερυθρόλευκος» Οθέλο Χάντερ είχε 8 πόντους.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη Μακάμπι στη φετινή Ευρωλίγκα. Στο 1-2 και ο Ερυθρός Αστέρας.

Διαβάστε επίσης

Εμείς τον δρόμο μας…

Εμείς τον δρόμο μας…

Και το μάτι να… γυαλίζει. Ο Θρύλος κρατάει χαμηλά το κεφάλι, ψηλά τη θέληση και το πάθος, δουλεύει σκληρά και πάει, απόψε, για το «2 στα 2» στην έδρα του.

Θρύλε κράτα το κάστρο σου!

Θρύλε κράτα το κάστρο σου!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 21:30 (Live gavros.gr / NS1HD) τη Ζενίτ, στο ΣΕΦ και θέλει να κρατήσει άθικτη την έδρα του, κάνοντας το 2-1 στην Ευρωλίγκα!

Μίτσοφ και Μορασίνι «σίγησαν» το ΟΑΚΑ!

Μίτσοφ και Μορασίνι «σίγησαν» το ΟΑΚΑ!

Νίκη στο φινάλε μέσα στο ΟΑΚΑ για την Ολίμπια Μιλάνο, η οποία επικράτησε με 79-78 του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νικ Καλάθης για δεύτερο σερί παιχνίδι αστόχησε στην τελευταία επίθεση για την ομάδα του…