Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε κράτα το κάστρο σου!

Θρύλε κράτα το κάστρο σου!
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 14:33

Συνέχεια, σε αυτό το οποίο άρχισε την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στη Βαλένθια, θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, απέναντι στη Ζενίτ, στις 21:30, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός επιδιώκει να κάνει το 2-1, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την έδρα του και φέρνοντας τον συντελεστή σε θετικό πρόσημο!

Με τον κόσμο δίπλα, με πάθος και θέληση, ανάλογα με εκείνα, τα οποία οι παίκτες του Ολυμπιακού επέδειξαν, απέναντι στη Βαλένθια, μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο Θρύλος μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα, στο δύσκολο μονοπάτι της Ευρωλίγκας. Απέναντι σε μία ομάδα ικανή και όχι αμελητέα, από την οποία, όμως, λείπει το στοιχείο της εμπειρίας και της γνώσης της διοργάνωσης. Κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός διαθέτει σε αφθονία…

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει και ένα προσωπικό στοίχημα, να κερδίσει, δίνοντας συνέχεια στην καλή εικόνα, την οποία ο Ολυμπιακός παρουσίασε απέναντι στη Βαλένθια. Ο Λιθουανός προπονητής έχει κερδίσει πόντους. Και είναι -και για τον ίδιο- σημαντικό, η καλή εντύπωση της δεύτερης αγωνιστικής, να διατηρηθεί. Όχι μόνο της ομάδας, συνολικά, αλλά και η δική του.

Πάμε, λοιπόν, για το 2-1 στην Ευρωλίγκα, με τον κόσμο να κάνει το ΣΕΦ, ξανά, κάστρο!

Διαβάστε επίσης

Ακόμη πιο όμορφο το ΣΕΦ! (pics)

Ακόμη πιο όμορφο το ΣΕΦ! (pics)

Πολύ ωραία η νέα αίθουσα Τύπου, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν συνεχώς σε ενέργειες βελτίωσης του Φαληρικού γηπέδου.

Εμείς τον δρόμο μας…

Εμείς τον δρόμο μας…

Και το μάτι να… γυαλίζει. Ο Θρύλος κρατάει χαμηλά το κεφάλι, ψηλά τη θέληση και το πάθος, δουλεύει σκληρά και πάει, απόψε, για το «2 στα 2» στην έδρα του.