Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολο, αλλά θα δώσει τη «μάχη» του

Δύσκολο, αλλά θα δώσει τη «μάχη» του
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 10:08

Φτιαγμένος για τα δύσκολα ματς είναι ο Θρύλος. Έτσι πήρε, άλλωστε, το προσωνύμιο αυτό. Με το να στέκεται όρθιος, εκεί όπου άλλοι λύγισαν. Με το να κάνει επικές ανατροπές, με το να παίρνει ματς που άλλοι θεωρούσαν… χαμένα. Με το να βγαίνει στην κορυφή, όταν τα βουνά… μεγαλώνουν! Ένα τέτοιο βουνό έχει να διαβεί σήμερα το απόγευμα, στις 19:00 ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στη Μόσχα, απέναντι στη «ρωσική αρκούδα» ΤΣΣΚΑ.

Δεδομένη η δυσκολία του ματς. Δεδομένη και η θέληση του Ολυμπιακού να μη… λυγίσει. Τουλάχιστον όχι αμαχητί. Ο Θρύλος δεν έχει μάθει να θεωρεί χαμένο κανένα ματς, πριν το πρώτο τζάμπολ αυτού. Έχει μάθει να κρατά ψηλά την αυτοπεποίθηση και την πίστη του και να είναι διατεθειμένος να παλέψει, για να πάρει αυτό που του αξίζει! Το ίδιο θα κάνει και σήμερα, απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Χαπ για ΤΣΣΚΑ…

Εκτός ο Χαπ για ΤΣΣΚΑ…

Με την ίδια δωδεκάδα, όπως με την Μπασκόνια, θα αγωνιστεί (30/10, 19:00) ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για την Ευρωλίγκα…

100άρα η Κίμκι στον ΠΑΟ!

100άρα η Κίμκι στον ΠΑΟ!

Η Κίμκι με τετράδα φωτιά προεξέχοντος αυτής του Αλεξέι Σβεντ (26 πόντους), πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και επιβλήθηκε των «πράσινων» με 103-86, για να τους υποχρεώσει στην 3η τους ήττα (2-3).