Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο rim protector και ο Ριντ!

Ο rim protector και ο Ριντ!
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 18:47

Δεν είχαν άδικο που έλεγαν στον Ολυμπιακό «έχουμε rim protector, τον Μιλουτίνοφ», ούτε φυσικά είχαν άδικο και όσοι «φώναζαν» για έναν αθλητικό, γρήγορο και «πικ εν ρολ» σέντερ ακόμα. Ο Γουίλι Ριντ είναι τέτοιος και τώρα που φαίνεται να ξεδιπλώνεται και να εγκλιματίζεται ολοένα και καλύτερα στην ομάδα δίνει βοήθειες.

Με τη Ζαλγκίρις πρόσφερε αρκετά σε άμυνα και επίθεση και τελείωσε με 2 μπλοκ το ματς, όσα κι ο Μιλουτίνοφ, ενώ 1 είχε και ο Παπανικολάου στο τέλος του αγώνα στον Ουλανόβας.

Αν και έχουμε την αίσθηση ότι «έφαγαν» ένα ακόμα από τον Ριντ, η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός με τα 5 αυτά μπλοκ, σημείωσε σαφώς την καλύτερη του απόδοση στα κοψίματα για φέτος και μία από τις καλύτερες γενικότερα στην Ευρωλίγκα μεταξύ των ομάδων. Κορυφαίες για φέτος επιδόσεις είναι τα 8 κλεψίματα που έχουν Ζενίτ και Μπασκόνια. Οι Βάσκοι μάλιστα το πέτυχαν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρσι είχαν μια φορά ακόμα 5 μπλοκ σε αγώνα τους, σε αυτόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ήταν η κορυφαία τους καθώς την Γκραν Κανάρια την είχαν κόψει 6 φορές.

Αν αναρωτιέστε τώρα ποια είναι η κορυφαία επίδοση στα μπλοκ ever στην Ευρωλίγκα, αυτή είναι τα… 12 μπλοκ.

Διαβάστε επίσης

«Συγχαρητήρια φιλαράκι» (pic)

«Συγχαρητήρια φιλαράκι» (pic)

Το μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη στον Γιώργο Πρίντεζη για το ρεκόρ του φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεπέρασε στο ματς με την Ζαλγκίρις τους 3.000 πόντους στην Ευρωλίγκα.