Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε με 1 ευρώ δεν πήγαν να δουν τις επενδύσεις του Δημήτρη!

Ούτε με 1 ευρώ δεν πήγαν να δουν τις επενδύσεις του Δημήτρη!
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 18:27

Η ΚΑΕ ΠΑΟ κάθε χρόνο επιλέγει ένα παιχνίδι όπου βάζει γενική είσοδο 1 ευρώ καλώντας στο γήπεδο τις οικογένειας με τα παιδιά τους. Το έκανε φέτος απέναντι στον Ιωνικό ωστόσο η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι αποκαρδιωτική…

Ούτε 1000 φίλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού δεν έκαναν τον κόπο να πάνε στο γήπεδο με 1 ευρώ είσοδο, ούτε καν τα διαρκείας τους ώστε να θαυμάσουν τις μεγάλες επενδύσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τους παίκτες που έφερε για να πάει στο Final 4 κάνοντας τεράστια υπέρβαση όπως ο ίδιος δήλωσε, αλλά εκείνοι (όπως και πάλι ο ίδιος δήλωσε) ξενυχτάνε και μάλιστα τους ψάχνουν με την Νικολούλη όπως στην περίπτωση του Ράις.

Διαβάστε επίσης

Ο rim protector και ο Ριντ!

Ο rim protector και ο Ριντ!

Ο Ολυμπιακός με 5 μπλοκ κόντρα στη Ζαλγκίρις, σημείωσε σαφώς την καλύτερη του απόδοση στα κοψίματα για φέτος και μία από τις καλύτερες γενικότερα στην Ευρωλίγκα.

82+1 πόντοι για την μοναδικότητα! (pics)

82+1 πόντοι για την μοναδικότητα! (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει σημειώσει συνολικά σε αυτές τις 8 αγωνιστικές 79 πόντους και απέχει μόλις 83 πόντους, ώστε να περάσει στην πρώτη θέση (και) των σκόρερ στην Ευρωλίγκα αφήνοντας πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.