Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανοι για την προσπάθειά μας, είχαμε την ευκαιρία για νίκη»

«Περήφανοι για την προσπάθειά μας, είχαμε την ευκαιρία για νίκη»
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 00:40

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών επισήμανε επίσης ότι είναι εκείνος και οι συμπαίκτες του περήφανοι για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα των χαμένων βολών, ειδικά στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματα. Έπρεπε να περιορίσουμε καλύτερα τον Ράις, που μας έβαλε 41 πόντους, όπως κάναμε με τις ασίστ του Παναθηναϊκού. Είχαμε την ευκαιρία μας για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο δυνατός στην παράταση. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας, αλλά πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Είναι πολλές οι στιγμές που μπορεί να σταθεί κανείς, όπως και οι χαμένες βολές. Δεν τα καταφέραμε, παίξαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, να πούμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός, δεν θα την υποστηρίξει

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός, δεν θα την υποστηρίξει

Ο λόγος είναι πως στα 19΄΄ πριν το τέλος της παράτασης, στις βολές του Παπαγιάννη, ο Ρικ Πιτίνο είχε ζητήσει τάιμ άουτ. Ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας αλλά οι διαιτητές δεν το έδωσαν. Έπρεπε να κατατεθεί λόγω χρόνου. Αφού μελετήθηκε δεν θα υποστηριχθεί.