Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα καλύτερα του Σπανούλη τις δύο τελευταίες σεζόν (vid)

Τα καλύτερα του Σπανούλη τις δύο τελευταίες σεζόν (vid)
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 17:31

“Ο Σπανούλης θα γράψει ιστορία;”. Αυτό αναρωτιέται η Ευρωλίγκα που προθερμαίνεται για τη μεγάλη μέρα του αρχηγού του Ολυμπιακού. Ανυπομονεί να περάσει στην θέση του 1ου σκόρερ στην Ευρωλίγκα και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στη Βαρκελώνη, στις 27/12, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στο «σπίτι» του θρυλικού Ναβάρο, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ επί 8 χρόνια και 2 μήνες.

«Ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Χρειάζεται μόλις 12 πόντους για να ξεπεράσει το Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης» αναφέρει η Ευρωλίγκα συνεχίζοντας: «Σε ένα παιχνίδι της μοίρας, ο Σπανούλης- που είναι ήδη πρώτος σε ασίστ στην διοργάνωση- θα έχει την ευκαιρία να «σπάσει» το ρεκόρ, την Παρασκευή, όταν ο Ολυμπιακός (6-9) θα ταξιδέψει για το εκτός έδρας παιχνίδι, με την «ομάδα ζωής» του Ναβάρο, Μπαρτσελόνα (12-3).

Ο Έλληνας γκαρντ έχει συνολικά 4,141 πόντους, πίσω από τους 4,152 του Ναβάρο, με μέσο όρο 13.1 πόντους σε 316 παιχνίδια στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα. Βέβαια, θα πρέπει να βελτιώσει ελαφρώς τα στάνταρ του για τη φετινή σεζόν, για να πετύχει τον στόχο του, καθώς σε 14 εμφανίσεις φέτος, έχει 10.7 πόντους ανά ματς».

Διαβάστε επίσης

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες της 8άδας;

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες της 8άδας;

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (27/12) θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου «Μπλαουγκράνα», την μοναδική που του έλειπε από την πρώτη 8άδα, καθώς τις υπόλοιπες 7 τις έχει ήδη αντιμετωπίσει.