Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όταν κάνεις τόσα λάθη, τιμωρείσαι. Θετικό πως παλέψαμε μέχρι το τέλος»

«Όταν κάνεις τόσα λάθη, τιμωρείσαι. Θετικό πως παλέψαμε μέχρι το τέλος»
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 00:32

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός και στην έλλειψη συγκέντρωσης στα ξεκινήματα των δύο ημιχρόνων στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός τεχνικός των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι σε αυτό το επίπεδο τα λάθη, τιμωρούνται, ενώ υποστήριξε πως το θετικό στο παιχνίδι ήταν ότι οι παίκτες του δεν τα παράτησαν, παλεύοντας μέχρι το τέλος το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα για τη νίκη της. Άξιζαν να νικήσουν. Εμείς δεν αρχίσαμε το παιχνίδι όπως είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, πολλές φορές δεν μπορούσαμε να οργανώσουμε επίθεση, δεν μας άφηναν να κάνουμε σκριν και έτσι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα επιθετικά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήμασταν πιο επιθετικοί, σε άμυνα και επίθεση, βρήκαμε ένα σχήμα που μας βοήθησε τους αναγκάσαμε να κάνουν άσχημα σουτ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό , αλλά δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε εκεί που αρχίσαμε το ματς. Κάναμε πολλά λάθη και μερικά από αυτά ήταν λόγω της επιθετικής άμυνας της Μπαρτσελόνα και μερικά άλλα λόγω κακών επιλογών μας.

Σε αυτό το επίπεδο, όταν κάνεις τέτοια λάθη, αμέσως τιμωρείσαι. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, αλλά και πάλι ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι. Το μόνο θετικό είναι πως δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να παλεύουμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα μας, αλλά και στην επίθεση μας όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα».

Διαβάστε επίσης

Δεν έκανε στην Βαρκελώνη το ιστορικό ρεκόρ ο Σπανούλης…

Δεν έκανε στην Βαρκελώνη το ιστορικό ρεκόρ ο Σπανούλης…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε μόλις 12:23 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έτσι δεν μπόρεσε να γράψει ιστορία… Πλέον, χρειάζεται 10 πόντους για να τα καταφέρει με το επόμενο ματς των Πειραιωτών να είναι στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρ.