Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανούλης: Μία ακόμα…

Σπανούλης: Μία ακόμα…
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 20:08
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο φετινός Ολυμπιακός, των τριών προπονητών, έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής δεκατρείς παίκτες του στην αρχική 5άδα των αγώνων στην Ευρωλίγκα και το παράδοξο είναι πως κανείς εξ αυτών, δεν έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια. Θα μπορούσε να είναι ο Μιλουτίνοφ, είχε ένα καλό σερί 15 αγώνων, αλλά τραυματίστηκε και έχασε το ματς στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

Εν πάση περιπτώσει, το σερί δεν έχει σημασία, αλλά η συμμετοχή. Και αφορά τον Βασίλη Σπανούλη. Χρειάζεται μόλις ακόμα μία στην αρχική 5άδα του Ολυμπιακού, την οποία θα κάνει στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ την Πέμπτη, για να συμπληρώσει τις 250 παρουσίες στο αρχικό σχήμα στην καριέρα του.

Έχει ιδιαίτερη σημασία, όταν αντιληφθεί κανείς πως θα γίνει μόλις ο 2ος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που το καταφέρνει. Ο μοναδικός (και πρώτος στη λίστα φυσικά) που το έχει επιτύχει και έχει πάνω από 250 παρουσίες στην αρχική 5άδα, είναι ο αρχηγός της Ζαλγκίρις, Παούλιους Γιανκούνας, που έχει 265!

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος και πλήρης για Ζενίτ ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος και πλήρης για Ζενίτ ο Ολυμπιακός!

Στη «Sibur Arena» της Αγίας Πετρούπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, για το παιχνίδι με τη Ζενίτ, την Πέμπτη (22/01) στις 19:00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.