Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει τον χρόνο και το όραμα, να «χτίσει»!

Έχει τον χρόνο και το όραμα, να «χτίσει»!
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 13:00

Σημαντικά νέα προέκυψαν χθες, αναφορικά με το μέλλον της εφετινής διοργάνωσης της Ευρωλίγκας. Νέα τα οποία περιμέναμε, αλλά αν δεν ακούγαμε, δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι, για το τι μέλλει γενέσθαι. Και έγινε αυτό που αναμενόταν. Η ίδια η διοργάνωση, σε πλήρη σύμπνοια με τις περισσότερες ομάδες, οι οποίες ανήκουν στις τάξεις της και έχουν εγγυημένο συμβόλαιο, αποφάσισαν οριστική διακοπή της σεζόν. Και αυτό, δίνει πάτημα στον Ολυμπιακό να αρχίσει να χτίζει… από χθες!

Το γράφουμε έτσι γιατί στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν μπει ήδη σε αυτό το… τριπάκι. Δεν περίμεναν να δουν που θα πάει η εφετινή σεζόν και πως αυτή θα εξελιχθεί, για να αποφασίσουν να βάλουν μπροστά τις μηχανές και να δουλέψουν για τη νέα σεζόν. Το κάνουν ήδη, εδώ και καιρό.

Ωστόσο, η απόφαση των ομάδων και της διοργανώτριας, να μη συνεχιστεί η εφετινή διοργάνωση, δίνει -πλέον και επίσημα- πάτημα στον Θρύλο να «χτίσει» την επόμενη σεζόν! Και όχι μόνο! Η διάθεση υπάρχει, γνώση υπάρχει, όραμα υπάρχει και οι επαφές με Σλούκα, οι συζητήσεις για Καλάθη και ούτω καθεξής, δείχνουν ότι οι Πρόεδροι «καίγονται» να δουν τον Ολυμπιακό ξανά στο Final 4 και… πιο πάνω! Η στήριξη του κόσμου είναι επίσης δεδομένη και έτσι η επόμενη ημέρα μπορεί να είναι πολύ καλύτερη, για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης