Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακος-Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming

Ολυμπιακος-Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 16:33

Ολυμπιακος-Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Μετά την επιβλητική νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, ο Θρύλος φιλοξενεί την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Φάληρο.

Ολυμπιακος-Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Πρόκειται για ένα ματς που πέρασε από χίλια κύματα καθώς η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας της Πέμπτης, δεν άφηνε τους Ισραηλινούς να πατήσουν ελληνικά χώματα, την ώρα που είχε αναπτυχθεί η φημολογία πως το παιχνίδι θα πάει για Σάββατο.

Εντέλει έγινε εξαίρεση στην πτήση της ομάδας του Λαού και έτσι θα έχουμε κανονικά ματς απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία εντυπωσιακή νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο. Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε φύλλο και φτερό τους Ιταλούς, με τους Σλούκα-ΜακΚίσικ και Μάρτιν να είναι απίστευτοι και να διαλύουν τους φιλοξενούμενους. Την ίδια ώρα με το παιχνίδι στο Φάληρο πάντως, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, γνώριζε ήττα-σοκ από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μπόλντγουιν είναι εκπληκτικός στα χέρια του Αντρέα Τρινκιέρι, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυριαρχεί και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ολυμπιακος-Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Η διαφορά στους σέντερ κάνει επικίνδυνη την Μακάμπι»

Δεν είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ένας προπονητής που θα κρυφτεί. Εξάλλου έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στο αγαπημένο του ΣΕΦ. Για το ματς με την Μακάμπι είπε ο κόουτς του Θρύλου: «Ο Ουίλμπεκιν και ο Ντόρσεϊ συμμετέχουν στο 75% των πόντων της Μακάμπι. Είναι πολύ ταλαντούχοι. Ο Ουίλμπεκιν έχει ικανότητα να σκοράρει δύσκολα σουτ. Θα παίξει ρόλο και όλη η ομάδα πώς θα μαρκάρει μακριά από τη μπάλα, στη μπάλα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Μακάμπι έχει μια διαφορά. Έχει δύο σέντερ στην πεντάδα και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι πού καλή ομάδα στα ριμπάουντ αλλά λιγότερο καλή στην περιφερειακή άμυνα. Αυτό πρέπει να το βγάλουμε στην επιφάνεια αν έχουμε δυνατότητα, αλλά ναι κα το κρύψουμε αν έχουμε αδυναμία».

Ολυμπιακος-Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming | Παπανικολάου: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου. Στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο δεν ήταν καλός, όμως όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Κωστή και τις ικανότητές του. Ο Παπ λοιπόν σχολίασε για το σημερινό ματς πως: «Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει σταθερό κορμό από πέρυσι, με πολύ κομβικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που είναι σκληρή αμυντικά, αλλά έχει και ταλέντο στην επίθεση. Έχει την ικανότητα να μεταφέρει όλη αυτή την αμυντική δυναμική στο γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση, είτε αυτό είναι με αιφνιδιασμούς, είτε μέσα από γρήγορες καταστάσεις για να εκμεταλλευτεί τις ανισορροπίες κάθε ομάδας, οπότε αυτό την κάνει μια επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα. Θέλει συγκέντρωση ειδικά στα πρώτα 8 δευτερόλεπτα της άμυνας, σε πρώτη φάση, αλλά τίποτα δεν τελειώνει εκεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ολυμπιακος – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Ολυμπιακος – Μακαμπι Τελ Αβιβ με Live Streaming

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης