Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίτη καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη ή μήπως... πρώτη;

Τρίτη καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη ή μήπως... πρώτη;
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 00:19

Την 3η καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα έχει ο Ολυμπιακός ως τώρα έχοντας δεχθεί 591 πόντους σε σύνολο 8 αγώνων. Και αυτό δείχνει ότι έχει επιστρέψει και επίσημα στον παλιό καλό του εαυτό. Είναι όμως όντως τρίτος σε αυτή την στατιστική κατηγορία; Ή μήπως είναι... πρώτος; Εδώ υπάρχει ένας... αστερίσκος.

Μπορεί στους πίνακες να φαίνεται πως τα πράγματα είναι απλά, αλλά δεν είναι. Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιχνίδια από τις δύο ομάδες που βρίσκονται από πάνω του στη σχετική λίστα, πράγμα που σημαίνει πως όταν οι αγώνες έρθουν σε ισορροπία δεν είναι απίθανο να βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτής της στατιστικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, η Αρμάνι Μιλάνο με ένα παιχνίδι λιγότερο έχει 564 πόντους παθητικό, ενώ η Ζενίτ με δύο παιχνίδια λιγότερα έχει 421. Αυτό σημαίνει πως η κατάταξη δεν έχει την αληθινή της μορφή και πως ο Θρύλος για ακόμα μία φορά έχει μπορεί να έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Η έκπληξη στον Μάρτιν

Η έκπληξη στον Μάρτιν

Γενέθλια έχει σήμερα ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Χασάν Μάρτιν με την ΚΑΕ να του έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή έκπληξη