Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 - 16:01

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ένα δυνατό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη «Megasport Atena» για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτώκα, μετά την αναβολή δύο αγώνων της λόγω των απουσιών με κορονοϊό, επέστρεψε με εντός έδρας ήττα από τη Μπασκόνια, σε ένα ματς που έπαιξε με πολλές ελλείψεις αλλά το πάλεψε όσο μπορούσε και όσο άντεχε.

Τώρα έχει επιστροφές, αλλά η δυσκολία του αγώνα είναι πολύ μεγάλη. Όπως και να ‘χει, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές ότι του ταιριάζουν τα δύσκολα. Ναι, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις του. Θα ήταν ονειρικό ένα «διπλό» στη Μόσχα και αυτό το ξέρουν όλοι στην ομάδα.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε ο Άαρον Χάρισον, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα. Αντίθετα, επιστρέφουν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα οι Σάσα Βεζένκοβ, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Οκτάβιους Έλις και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Όλοι εκείνοι είχαν λείψει την προηγούμενη εβδομάδα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Χρειάζεται καλή άμυνα»

Στον τομέα της καλής προσωπικής άμυνας, των ριμπάουντ και του καλού ρυθμού στην επίθεση, εστίασε την προσοχή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στα miss match των αντιπάλων, προσπαθεί να σημαδέψει το παιχνίδι και έχει παίκτες που είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός, και με πλάτη και με πρόσωπο στο καλάθι. Οπότε χρειάζεται καλή προσωπική άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και από κει πέρα στην επίθεση πρέπει να παίξουμε με ρυθμό, ένταση και ταχύτητα. Δεν κυκλοφορούν τη μπάλα όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά επειδή έχουν πολύ επιθετικό ταλέντο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε miss match. Για αυτό χρειάζεται αμυντική συνεισφορά από όλους», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς για τις επιστροφές, απάντησε: «Κάθε μέρα είναι και καλύτερη. Είμαστε σχεδόν όλοι. Ο Χάρισον δεν ήρθε μαζί μας, αλλά όλοι οι άλλοι θα είναι. Φυσικά υπάρχει μια διαφοροποίηση στην φόρμα του καθενός, αλλά τουλάχιστον είμαστε πολύ περισσότεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Βεζένκοβ: «Να παίξουμε σκληρά»

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοβ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει σκληρά για να περιορίσει τα ατού της ρωσικής ομάδας. «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με πολύ ταλαντούχους παίκτες, οπότε θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα καλά ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να είμαστε σκληροί, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος. Επιβάλλεται να παίξουμε σκληρά για να περιορίσουμε τα ατού της ΤΣΣΚΑ», ανέφερε σχετικά. Επίσης, για την επιστροφή τη δική του και ότι γύρισαν όλοι οι παίκτες, είπε: «Σίγουρα είναι καλό που πλέον μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να βρούμε ρυθμό και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, οπότε πλέον είμαστε έτοιμοι».

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης