Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίτωσε. Και εδώ τελειώνει…

Τρίτωσε. Και εδώ τελειώνει…
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 15:23

Τρεις συνεχόμενες ήττες, ήταν πολλές. Και για οποιαδήποτε ομάδα, αλλά πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει σε αυτό το… μοτίβο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν απόψε το βράδυ, να διακόψουν το αρνητικό σερί που δημιούργησαν με Βαλένθια, Ρεάλ, Φενέρ. Να το διακόψουν και να χτίσουν ένα νέο, θετικό, αντιστοίχως, το οποίο να κρατήσει και… παραπάνω ματς.

Δεν υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος, για να… ξορκίσουν τις τελευταίες μέρες του 2020, με μία νίκη, λίγο πριν το έτος φύγει και το διαδεχθεί ένα νέο… Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παλεύει να βγάλει και αυτή τον καλό εαυτό της, να δώσει σύνθημα… αντεπίθεσης! Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε βρεθεί μέχρι και δεύτερος, στην Ευρωλίγκα, έχει δείξει ότι δεν είναι τυχαίο μέγεθος.

Απόψε, του δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να είναι ξανά ο εαυτός του και να πάρει αυτό που μπορεί, απέναντι στη Χίμκι. Μια ομάδα δυνατή, με μονάδες που μόνο για την… τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν είναι… Μία ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει το καλύτερο και το χειρότερο ματς και την οποία ο Ολυμπιακός οφείλει να ωθήσει στο… δεύτερο σενάριο. Στο χειρότερο ματς.

Τι σημαίνει αυτό; Καλή άμυνα, χαμηλά τον ρυθμό και να μην παρασυρθεί, από οποιαδήποτε προσπάθεια της Χίμκι να… τραβήξει το ματς σε υψηλό τέμπο και υψηλό σκορ. Και όλα γίνονται! Θρύλος είσαι…

Διαβάστε επίσης

Στις επάλξεις! (photo)

Στις επάλξεις! (photo)

Ολυμπιακός έτοιμος για ανατροπή και αντίδραση! Απόψε (19:00) με τη Χίμκι, για να κλείσει το ’20 όπως πρέπει…