Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια

Ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 19:19

Διαδικτυακά σεμινάρια διοργάνωσαν οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τις Ακαδημίες της Χάποελ Τελ Αβίβ τις προηγούμενες μέρες. Κύριο θέμα ήταν η δομή και η λειτουργία μίας Ακαδημίας. Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνδιοργάνωσαν με τις Ακαδημίες της Χάποελ Τελ Αβιβ διαδικτυακά μίτινγκ με θέμα τη δομή και την λειτουργία μιας Ακαδημίας σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (15/01) με μεγάλη επιτυχία.

Την Παρασκευή (15/01) μίλησε ο προπονητής των Παίδων του OlympiacosBC The Academy, Νίκος Μπάρλος, για την λειτουργία της παιδικής ομάδας, τον ετήσιο προγραμματισμό και την σύνδεσή της με το παμπαιδικό και το εφηβικό. Το συγκεκριμένο σεμινάριο παρακολούθησαν πενήντα Ισραηλινοί προπονητές, καθώς και ο κόουτς της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Γιάννης Καστρίτης, όσο φυσικά του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Λίγες μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα (11/01), ο Κώστας Καλογερόπουλος, επίσης προπονητής των Ακαδημιών μας, αναφέρθηκε στην λειτουργία της παμπαιδικής ομάδας και στο πως προετοιμάζεται ο αθλητής για τη μετάβασή του στο παιδικό».

Διαβάστε επίσης