Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπορεί αρκεί να το πιστέψει!

Μπορεί αρκεί να το πιστέψει!
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - 21:02

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μπαρτσελόνα χθες και έφτασε στις τρεις σερί ήττες. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά και να δώσει πολλές απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν. Είναι απορίας άξιο πως μερικοί πιστεύουν πως όλα έχουν κριθεί.

Η διοργάνωση έχει ακόμα δρόμο. Δεν θα διαφωνήσουμε ότι τα περιθώρια στενεύουν, όμως σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα για την οκτάδα. Σίγουρα θα πρέπει να γίνει ένα σερί νικών μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σταματήσει να σπαταλάει ημίχρονα γιατί αυτό είναι κάτι που μέχρι στιγμής πληρώνει αν μπορούμε να το πούμε έτσι.

Κατά γενική ομολογία η ομάδα δεν παίζει άσχημο μπάσκετ και χθες αν έπαιζε ο Βεζένκοβ θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Φυσικά με τα αν δεν κάνουμε κάτι, αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, όταν κρατάς τη Μπαρτσελόνα στους 76 πόντους και χάνεις για δύο δεν σημαίνει ότι έπαιξες χειρότερα.

Θα συμφωνήσουμε με τη δήλωση του Χρήστου Παππά ότι διάφορες συγκυρίες στέρησαν από τον Ολυμπιακό τη νίκη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά όποιος έχει δει το παιχνίδι. Την άλλη εβδομάδα η ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη, όχι μόνο επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα δώσει ψυχολογία, αλλά κυρίως για βαθμολογικούς λόγους καθώς δεν πρέπει να σπαταλήσει κι άλλη ευκαιρία στην έδρα της.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη πίστη παραπάνω. Αυτή που τόσα χρόνια μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές και τρόπαια!

Διαβάστε επίσης