Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Χειρουργείο για «Παπ»

Ολυμπιακός: Χειρουργείο για «Παπ»
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - 11:41

Την πόρτα του… χειρουργείου, θα περάσει την Παρασκευή (12/3), ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού αποφάσισε, από κοινού με την ομάδα, προφανώς, να αντιμετωπίσει δυναμικά το θέμα που τον ταλαιπωρεί, στον αυχένα. Και το οποίο τον έχει κρατήσει μακριά από τη δράση. Αναμένεται, μάλιστα, να μείνει εκτός, για περίπου 2,5 με 3 μήνες ακόμη.

Όταν ο «Παπ» αντιμετώπισε πρόβλημα στον αυχένα, είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία είχε δείξει αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους.

Έχει να αγωνιστεί, μάλιστα, από τις 23/12 και το ματς με τη Φενερμπαχτσέ, έχοντας υποστεί, πιο πριν, ραιβόκρανο. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί, τότε και αποφασίστηκε να μείνει εκτός δράσης και να κινηθεί συντηρητικά, ως προς τη θεραπεία του. Πλέον, δεν υπάρχει λόγος αυτή η στρατηγική να συνεχίζεται και έτσι οι δύο πλευρές (ομάδα και παίκτης) αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με χειρουργείο.

Στόχος, για τον Παπανικολάου είναι, πλέον, η όσο το δυνατόν πιο άμεση επιστροφή του, στην ενεργό δράση. Και για αυτό θα παλέψει ο 30χρονος Έλληνας άσος.

Διαβάστε επίσης