Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Σκόραραν όλοι, πέντε διψήφιοι

Ολυμπιακός: Σκόραραν όλοι, πέντε διψήφιοι
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 00:23

Ο διαστημικός Ολυμπιακός, πέρασε άνετα και από το Λαύριο πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη 100άρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και διευρύνοντας το αήττητο σερί του σε 6 παιχνίδια την φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και τους 12 παίκτες του να σκοράρουν έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους με 4 τρίποντα (οι 17 στην τρίτη περίοδο).

Ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Φαλ με 12 πόντους (4 ριμπάουντ και 3 ασίστ), Βεζένκοβ και Πρίντεζης με 11 πόντους και Ουόκαπ με 10 πόντους (5 ασίστ). Αυτοί ήταν οι πέντε διψήφιοι του Θρύλου στην σημερινή αναμέτρηση, για να ακολουθήσει ο Σλούκας με 9 πόντους, ο Λαρεντζάκης με 8 και οι Ζαν Σαρλ και Παπανικολάου με 7, σε λιγότερο από 20’ συμμετοχής.

Επόμενος στην λίστα των σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης είναι ο ΜακΚίσικ με 6 πόντους, όλοι στην τελευταία περίοδο, ενώ είχε και 5 ασίστ. Ο Χασάν Μάρτιν πρόσθεσε 3 πόντους στα μόλις 4’ που πάτησε παρκέ, ενώ την λίστα των σκόρερ την κλείνει ο Λούντζης με 2 πόντους, πετυχαίνοντας το πρώτο του καλάθι με την φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης