Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για Σλούκα και Λαρεντζάκη!

Αποθέωση για Σλούκα και Λαρεντζάκη!
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 23:18

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει να εκτιμά. Ξέρει και να αναγνωρίζει την προσπάθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως ποιότητας. Αν δώσεις την ψυχή σου, ακόμη και τίποτα να μη σου βγει, θα κερδίσεις το χειροκρότημα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο πρώτος που χειροκροτήθηκε απόψε στο ΣΕΦ από τον κόσμο, μιας και ήταν από τους παίκτες που κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό όταν η Ζαλγκίρις ήταν μπροστά στο σκορ. Και το κορμί του στα δύσκολα έβαλε, και καλαθάρες έβαλε και «συνδέθηκε» ξανά με τον κόσμο. Γι’ αυτό και όταν αντικαταστάθηκε, άκουσε το όνομά του από τον κόσμο. Είπαμε, ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια. Για την ιστορία, ο Λαρεντζάκης τελείωσε το ματς με 12 πόντους και αρκετές αμυνάρες.

Ακολούθησε ο Κώστας Σλούκας. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 17 πόντους και άριστες αποφάσεις και την ώρα της αλλαγής του στο τέταρτο δεκάλεπτο αποθεώθηκε κι εκείνος από τον κόσμο. Ο ίδιος γύρισε και ανταπέδωσε. Ίσως ήταν και ένα χειροκρότημα από τον κόσμο για να του δείξει ότι τον στηρίζει μετά το χαμένο σουτ στη Βαρκελώνη. Αλλά αυτά υπάρχουν στον αθλητισμό, δεν γίνεται να ευστοχείς πάντα, δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Υπάρχει και η ήττα. Όπως και να ‘χει, ήταν δύο πολύ όμορφες στιγμές στο ΣΕΦ...

Διαβάστε επίσης