Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μόσχα ΜΕ ΣΤΟΧΟ! (photo)

Στη Μόσχα ΜΕ ΣΤΟΧΟ! (photo)
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 12:11

Αυτή η ομάδα, στο… κανονικό της βράδυ (όχι στο «καλό» της) μπορεί να πάρει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έδρα! Απόψε στις 20:00 με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καλείται να το δείξει. Γιατί το λέμε; Γιατί στο «καλό» της βράδυ μπορεί να… διαλύσει κάθε αντίπαλο. Με μπάσκετ γρήγορο, σωστό, μελετημένο, με πλάνο και εκτέλεση που παραπέμπουν σε ομάδα -τουλάχιστον- 8άδας. Ο Θρύλος δεν μασάει από τα mind games του Ιτούδη και, αν και δεν πηγαίνει στη Μόσχα ως φαβορί, πηγαίνει έχοντας ΣΤΟΧΟ! Να παλέψει για τη νίκη.

Το μυαλό καθαρό. Τα πόδια στο παρκέ. Προσγείωση. Συγκέντρωση, σοβαρότητα, ηρεμία. Ταλέντο και ποιότητα που βγαίνουν στο παρκέ και οδηγούν σε αυτό το οποίο η ομάδα δικαιούται: Το να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη. Απέναντι σε όλους. Απέναντι και στην ΤΣΣΚΑ, μία ομάδα δυνατή, με παράδοση και τρομερή ποιότητα, η οποία (ας λέει ο Ιτούδης τα… δικά του) έχει πάντοτε το πάνω χέρι, ειδικά στη Μόσχα.

Δεν μασάει ο Θρύλος. Πάει για νίκη. Πάει για να διεκδικήσει το ματς. Μόνο έτσι θα βάλει εαυτόν εκεί που πρέπει. Μόνο έτσι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Σταθερά, βήμα-βήμα. Ένα ακόμη απόψε. Πάμε!

Διαβάστε επίσης