Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδανική στιγμή για υπέρβαση!

Ιδανική στιγμή για υπέρβαση!
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 15:32

Συνεχίζοντας στον ρυθμό που έχει ξεκινήσει την σεζόν, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να παρουσιαστεί αποφασιστικός στη μάχη με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, και να προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση παίρνοντας τη νίκη στη Ρωσία. Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση σήμερα ο Θρύλος. Καλείται να δείξει αν είναι έτοιμος…

Οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια τεράστια δυσκολία. Αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ σε ένα σημείο της σεζόν, στο οποίο έχουν βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και δείχνουν ικανοί να νικήσουν κάθε αντίπαλο, ωστόσο. Σίγουρα η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ δεν είναι εύκολη. Κάθε άλλο. Όμως ο Ολυμπιακός, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Το έχει δείξει ξανά και ξανά, αρκετές φορές ήδη φέτος.

Ίσως βέβαια και οι υπάρχουσες συνθήκες να είναι ιδανικές για το διπλό. Θέλεις οι απουσίες Μιλουτίνοβ – Σενγκέλια. Θέλεις ο ρυθμός του Ολυμπιακού. Θέλεις η καταπληκτική άμυνα του Θρύλου. Η ομάδα έχει αποκτήσει και πάλι την ταυτότητα του «Refuse to Lose».

Για να βγει νικητής από την σημερινή τεράστια πρόκληση, ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί και πάλι σκληρός στην άμυνα. Να κρατήσει χαμηλά τους Σβεντ και Κλάιμπερν και να μην επιτρέψει στον Βόιτμαν να κάνει το παιχνίδι του. Στον επιθετικό τομέα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να βγάλει ενέργεια και να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα.

Διαβάστε επίσης

Άμυνα από ατσάλι

Άμυνα από ατσάλι

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην Euroleague. Μπορεί να δώσει απόψε συνέχεια, σε αυτό του το προσόν;