Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «πρέπει» της διαβολοβδομάδας

Το «πρέπει» της διαβολοβδομάδας
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 10:27

Να υπερασπιστεί την έδρα του πρέπει ο Ολυμπιακός στην 2η διαβολοβδομάδα της φετινής Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλό σημείο μετά τα πρώτα πέντε παιχνίδια της σεζόν, καθώς είναι στην 5η θέση της Euroleague, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ.

3 νίκες και 2 ήττες, εντός προγράμματος, είναι ως τώρα ο απολογισμός για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία έχει πιάσει πολύ καλή απόδοση στην έναρξη αυτής της σεζόν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό σημείο και έχει «χτίσει» γερές βάσεις για την συνέχεια, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτεί και να συνεχίσει να ανεβαίνει διαρκώς αγωνιστικά.

Η 2η ήττα ήρθε στη Μόσχα, χωρίς αυτό να πληγώνει τον Ολυμπιακό. Αρκεί να την πάρει ως πάθημα και να μάθει για την συνέχεια. Η οποία συνέχεια είναι άμεση. Συγκεκριμένα την Τρίτη (26/10, 21:00) ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Άλμπα, η οποία μετράει 2 νίκες και 3 ήττες, και ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στις νίκες.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αυτή η «διαβολοβδομάδα». Μετά την Άλμπα, στο ΣΕΦ έρχεται και η Φενερμπαχτσέ, την Πέμπτη (28/10, 21:00), η οποία μετράει επίσης 2 νίκες και 3 ήττες και δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό.

Σε πολύ καλό σημείο έρχεται αυτή η ευκαιρία για τον Θρύλο. Μετά από μία ήττα, εντός προγράμματος, έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία για 2 συνεχόμενες νίκες. Αρκεί η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και με τον κόσμο στο πλευρό της, ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει και θα επιστρέψει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογικής κατάταξης.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης