Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνει ψηλό ο Μπαρτζώκας

Ψάχνει ψηλό ο Μπαρτζώκας
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 12:33

Το είπε και χθες στις δηλώσεις του πριν την Άλμπα, ο κόουτς. Ψάχνει ψηλό ο Μπαρτζώκας. Ψάχνει ψηλό ο Ολυμπιακός. Με το πρόβλημα του Χασάν Μάρτιν να επιμένει και να χρειάζεται φροντίδα, δεν είναι δεδομένο το πόσο θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να πορευτεί δίχως τον «σέντερ τσέπης» του. Έτσι, η ΚΑΕ έχει ανοιχτές τις κεραίες της, μέσω του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα, φυσικά, για να δει εάν θα μπορέσει να ενισχυθεί στη ρακέτα.

Ο Φαλ μόνος του δεν αρκεί. Ο Ζαν Σαρλ παίζει και στο 5, αλλά έχει εξαιρετική παρουσία στο 4 και δεν είναι προτεραιότητα για τον Μπαρτζώκα, το να τον πάρει από εκεί και να τον πάει πιο… μέσα, στο «ζωγραφιστό».

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν μιλάμε για αντικατάσταση, αλλά για προσθήκη. Ο Μάρτιν υπολογίζεται και στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν. Ωστόσο, αν φανεί ότι το πρόβλημα με το υγρό στο πόδι του Μάρτιν, χρειάζεται περισσότερη «δουλειά», η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ, για περισσότερο καιρό, θα χρειαστεί παίκτης στη θέση του. Έτσι, ο Μπαρτζώκας… αναζητά.

Ονόματα υπάρχουν (ο Ταρίκ Μπλακ, ας πούμε, που είναι και ελεύθερος…) αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κατασταλάξει κάπου, ο κόουτς.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Άλμπα: Πρέπει!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Πρέπει!

Αυτά τα παιχνίδι του «πρέπει» είναι που σε κάνουν πιο μεγάλο! Τζάμπολ στη διαβολοβδομάδα, στις 21:00 (NS Prime / gavros.gr) στο ΣΕΦ, με Άλμπα!