Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλήστε μου για πάθος…

Μιλήστε μου για πάθος…
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 - 10:51

Βλέπεις την φωτογραφία στο κείμενο και σου έρχονται μνήμες από τις παλιές χρονιές του Ολυμπιακού, που η ομάδα σήκωνε τίτλους και έκανε τη διαφορά και στην Ευρώπη. Αυτή η σπίθα είναι που είχε και η τότε ομάδα… Αυτή η σπίθα που βλέπεις σε κάθε παιχνίδι σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως εμείς θα σταθούμε στον Παπανικολάου.

Ανέκαθεν ήταν από τους πιο εκδηλωτικούς παίκτες με εκρήξεις σε πανηγυρισμούς και μεγάλη ένταση, γεγονότα που πηγάζουν από το πάθος του για την ομάδα. Ο Παπανικολάου ξεκίνησε την φετινή σεζόν με αμφισβήτηση. Πολλοί ήταν αυτοί που λέγανε πως η ομάδα χρειάζεται ένα ακόμα 3άρι για να μειωθεί ο χρόνος του «Παπ».

Πάμε όμως στην πραγματικότητα… Ο Παπανικολάου έχει ξεκινήσει την χρονιά με καταπληκτικό τρόπο και δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες του σεζόν με τα «ερυθρόλευκα». Μετράει κατά μέσο όρο 7.5 πόντους με 43.3% στο τρίποντο και θυμίζει κάτι από τον παλιό «Παπ». Έχει αφήσει πίσω του τραυματισμούς και είναι φέτος πιο έτοιμος από ποτέ, να βγει μπροστά και να κάνει τα πάντα για την επιστροφή στους τίτλους.

Το λέει η καρδούλα του… Είναι εξαιρετικά παθιασμένος και αφήνει και την… ψυχή του στο παρκέ για την νίκη. Φαίνεται στα μάτια του, στις σφιγμένες γροθιές. Ο Παπανικολάου είναι και πάλι εδώ και δίνει τρομερή ενέργεια στην ομάδα και τις δύο άκρες του γηπέδου. Είναι αυτή η σπίθα που έλειπε από την ομάδα… και ο Παπανικολάου είναι ο κατάλληλος να την επαναφέρει.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης