Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χρήστος Κυριαζής και ο Ολυμπιακός! Η άγνωστη ιστορία!

Ο Χρήστος Κυριαζής και ο Ολυμπιακός! Η άγνωστη ιστορία!
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 23:53

Την απώλεια του Χρήστου Κυριαζή θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος. Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών, έχοντας δώσει μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο, μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Μάλιστα, δεν ήξεραν πολλοί την ιστορία του με το Μπάσκετ και τον Ολυμπιακό, έως ότου την αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «oneman.gr».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

-Επιστροφή στο 1976. Ένα περιοδικό γράφει πως τα δύο μεγάλα πάθη του Χρήστου Κυριαζή είναι η μουσική και το μπάσκετ. Ποιο μπάσκετ;
«Εδώ έπαιζα, πίσω σου, στον Ολυμπιακό», μου λέει και τον κοιτάω καχύποπτα. «Ναι ρε, αλήθεια. Με προπονητή τον Αλέκο τον Σπανουδάκη. Έπαιζα τότε δεξί ελ. Είχα τρέλα με το μπάσκετ. Χιόνιζε και πήγαινα για προπόνηση μόνος μου και γελάγανε όλοι μαζί μου. Μόνος μου, εγώ και το χιόνι. Αλλά όταν έμπλεξα με τις κιθάρες και τις Πρόκες, παίζαμε σ’ένα κλαμπ εδώ δεξιά που λεγόταν Σινικόν, κατάλαβες, γκομενάκια και τέτοια, ποιο μπάσκετ τώρα. Η κιθάρα έβγαζε γκόμενες. Το μπάσκετ τότε δεν έβγαζε, τώρα βγάζει».

Διαβάστε επίσης

Μέσα ο Φαλ για Ζενίτ

Μέσα ο Φαλ για Ζενίτ

Με τον Μουσταφά Φαλ στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Αγία Πετρούπολη.