Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ θυμήσου, εδώ είναι Πειραιάς! (photo)

ΠΑΟΚ θυμήσου, εδώ είναι Πειραιάς! (photo)
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 13:06

Η ώρα για ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, έφτασε! Για το 7/7 ο Θρύλος, στην Α1, απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο φιλοξενεί απόψε στο ΣΕΦ. Τζάμπολ τις 20:00 (ΕΡΤ3).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Ζενίτ, στη Ρωσία και να συνεχίσει να δουλεύει καλά, να δουλεύει σωστά και να παίρνει νίκες, στη Stoiximan Basket League! Να δείξει πως το ματς απέναντι στη ρωσική ομάδα, ήταν μία παρένθεση και μόνο και πως απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την Α1, θα κάνει το παν για να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει με το απόλυτο, στο πρωτάθλημα!

Το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις μπορεί να δώσει νέα ώθηση στον Θρύλο, για τη διαβολοβδομάδα, η οποία έρχεται και η οποία φέρνει Εφές (εκτός) και Μακάμπι (εντός). Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει σε αυτή, ανακτώντας την όποια χαμένη αυτοπεποίθηση, μετά την ήττα στη Ρωσία.

Πάμε!

Διαβάστε επίσης

Έισι… προσεχώς

Έισι… προσεχώς

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού δουλεύει ήδη εντατικά και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να είναι έτοιμος.

Ο Ολυμπιακός υπέρ του περιβάλλοντος!

Ο Ολυμπιακός υπέρ του περιβάλλοντος!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τον Δήμο Πειραιά, «τρέχουν» τη φετινή σεζόν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης και σε θέλουν «σύμμαχό» τους!