Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσγείωση» και… ΣΕΦ

«Προσγείωση» και… ΣΕΦ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 - 11:48

Την ήττα με 88-69 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Εφές, πληρώνοντας το πολύ κακό του τέταρτο δεκάλεπτο. Μια ήττα… εντός προγράμματος, κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης που έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο 6-4, έχοντας υποστεί 4 ήττες σε έδρες – «φωτιά» που δεν θα περάσουν και πολλοί. Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Εφές έχουν επικρατήσει του Ολυμπιακού στην έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει τίποτα λοιπόν ακόμη και δεν έχει αλλάξει τίποτα από όσα γράφαμε όταν βρισκόταν στην 1η – 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα παίζει όμορφο μπάσκετ και ρολάρει. Δε χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και με νίκη κόντρα στην Μακάμπι πιάνει και πάλι 4άδα.

Η ομάδα έχει υποστεί τέσσερις φυσιολογικές ήττες και είναι ακόμη σε καλό σημείο. Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήρθε κόντρα στην Εφές… Τώρα πρέπει να έρθει η συσπείρωση και ανασυγκρότηση. Με δύο αναμετρήσεις – «φωτιά» στο ΣΕΦ. Με Μακάμπι (19/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της Euroleague και με Παναθηναϊκό (22/11, 19:30) για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Stoiximan Basket League.

Το ΣΕΦ πρέπει να κοχλάζει. Η ομάδα, μετά από βραδιές όπως η χθεσινή στην Κωνσταντινούπολη, έχει μεγαλύτερη ανάγκη τον κόσμο της. Να είναι εκεί, να τη στηρίξει και να φωνάζει για τον Ολυμπιακό για 40’. Ο λαός του Θρύλου πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και να γίνει ο 6ος παίκτης με Μακάμπι και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης