Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εικόνα του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει τα «πρέπει»

Η εικόνα του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει τα «πρέπει»
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 12:47

Το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα ο Θρύλος στο Βελιγράδι, κόντρα στον, πάντα επικίνδυνο, Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες φέτος, ώστε να υπάρχει η πεποίθηση πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει κάθε ματς. Έτσι και σήμερα, υπάρχει αυτό το «πρέπει».

Δεν δημιουργήθηκε μόνο του, ούτε από την φαντασία των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Οι υψηλές απαιτήσεις και τα «πρέπει» έχουν δημιουργηθεί από την καταπληκτική πορεία της ομάδας έως τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τρομερές νίκες και έχει δείξει καταπληκτικό αγωνιστικό πρόσωπο. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και, σήμερα, ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα για να εδραιωθεί ψηλά στην βαθμολογία.

Σήμερα, αναμένεται ένα σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα, η οποία θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή και θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Ο Θρύλος, όμως, είναι ανώτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, σε ΟΛΑ! Έχει πάρει σημαντικές νίκες και θέλει σήμερα να προσθέσει μια ακόμη. Να φύγει με το «διπλό» από το Βελιγράδι και να συνεχίσει να οδεύει φουλ για… 4άδα!

Διαβάστε επίσης

Γύρνα νικητής, θριαμβευτής!

Γύρνα νικητής, θριαμβευτής!

Απέναντι στα αδέρφια μας, στις 20:00, ο Θρύλος θέλει να κάνει άλλο ένα διπλό στην Ευρωλίγκα! Μετάδοση από τη Nova και live στο gavros.gr!