Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι, κερδίζεις τη Ρεάλ! (photos)

Έτσι, κερδίζεις τη Ρεάλ! (photos)
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 21:28

Από τις λίγες ομάδες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την Ρεάλ φέτος είναι ο Ολυμπιακός. Και αυτό το πέτυχε, σε ένα ΣΕΦ…καμίνι, με απίστευτη σκληράδα, πάθος, ενέργεια και πολύ ωραίο μπάσκετ. Δεν έπιασε… 90 πόντους για να κερδίσει την, γεμάτη ταλέντο, Ρεάλ, αλλά την κράτησε στους 68 και το έκανε με τρόπο… μάγκικο και Πειραιώτικο.

Την έκανε να υποφέρει και να ψάχνει συνεχώς λύσεις, στα πολλά προβλήματα που της φανέρωνε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της. Η νίκη, όμως, δεν είχε έρθει, αποκλειστικά και μόνο, ποιοτικά! Είχε επηρεαστεί και από άλλους παράγοντες. Πάθος, ενέργεια, αυταπάρνηση και… μάτι που γυάλιζε! Οι παίκτες του Γιώργο Μπαρτζώκα «σκύλιαζαν» στο παρκέ και έκαναν τα πάντα για να επικρατήσουν της Ρεάλ. Αυτό λείπει από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο μήνα και πρέπει να επιστρέψει αυτή η… γυαλάδα στο μάτι των «ερυθρόλευκων» στη Μαδρίτη.

Και επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, δείτε εδώ σε τι αναφερόμαστε όταν λέμε «μάτι που γυαλίζει» και Θρυλικό πάθος. Έτσι παίρνεις μεγάλες νίκες. Έτσι επικρατείς σε αντιπάλους τέτοιας δυναμικότητας, όπως η Ρεάλ. Έτσι, όπως ήταν στο ΣΕΦ οι παίκτες του Θρύλου…

Ακολουθούν φωτογραφίες, γεμάτες με… Θρυλικό πάθος, τσαμπουκά και μάτια που «γυαλίζουν»:

Διαβάστε επίσης