Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο 5-16 ο Παναθηναϊκός. Έβγαλε… μάτια ο Γιόβιτς!

Στο 5-16 ο Παναθηναϊκός. Έβγαλε… μάτια ο Γιόβιτς!
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 23:27

Μια ακόμη ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, την 16η του σε 21 παιχνίδια, χάνοντας κι άλλο έδαφος στον δρόμο προς τα πλέι-οφ! Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν, άνετα, με 83-91 από τη Μονακό και πέσανε στο 5-16, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της Euroleague. Πολύ καλή εμφάνιση από το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος ήρθε για… τίτλους. 17 λεπτά έμεινε στο παρκέ. 0 πόντοι και 1 ασίστ! Έβγαλε... μάτια ο Σέρβος γκαρντ. Αυτά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Μια, ακόμη, ήττα για τον… «εξασφύριχτο». Τα συνηθισμένα δηλαδή. Μόνη τους χαρά φέτος, οι ήττες του Ολυμπιακού στη Euroleague. Συνεχίζουν να βρίσκονται στην προτελευταία θέση και είδαν τον πρώην… «πράσινο» Μάικ Τζέιμς να σκοράρει 29 πόντους και να στήνει… πάρτι στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, μη ξεχνάμε πως έλειπε και ο… ηγέτης του 23.8% στο τρίποντο. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Δε πειράζει, έχει χρόνο ακόμη για να αντιστρέψει την κατάσταση ο Παναθηναϊκός, ώστε να προλάβει το τελευταίο… τρένο για την 8άδα. Καλά πήγε και σήμερα η ομάδα… «έσοδα-έξοδα».

Διαβάστε επίσης