Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Μαδρίτη δεν είναι εύκολα, αλλά…

Στην Μαδρίτη δεν είναι εύκολα, αλλά…
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 11:55

Στην αήττητη έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και χωρίς δύο παίκτες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια του να επιστρέψει στις νίκες και να μη χάσει άλλο έδαφος για μια καλή θέση στην 8άδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν με μια από τις πιο γεμάτες και ποιοτικές ομάδες της Euroleague, όμως δεν πρόκειται να… παραδοθούν εύκολα.

Στην Μαδρίτη δεν θα είναι εύκολα απόψε για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει περάσει κανείς από εκεί. Η Ρεάλ μετράει «11 στα 11». Όμως… Θρύλος είσαι. Έχει δείξει ο Ολυμπιακός πως μπορεί να κοντράρει όλα τα παιχνίδια. Το έκανε στη Βαρκελώνη, το έκανε στην Μόσχα. Πήρε «διπλό» στο Καζάν, «άλωσε» το Μιλάνο. Δεν σταματάει. Θα παλέψει σήμερα και θα το κάνει επειδή η επιστροφή στις νίκες δείχνει, πλέον, να είναι αδήριτη ανάγκη.

Κόντρα στη Ρεάλ των πολλών αστέρων, η οποία είναι υποψιασμένη σήμερα για τον Ολυμπιακό, καθώς στο ΣΕΦ πραγματικά… υπέφερε στα χέρια των «ερυθρόλευκων». Σήμερα, ο Θρύλος κυνηγάει την υπέρβαση. Και το κάνει, επειδή είναι ο… Θρύλος. Δεν πάνε πολλές ομάδες για «διπλό» στη Μαδρίτη. Καμία δεν το έχει πετύχει. Ο Ολυμπιακός σήμερα θα «παλέψει» για να γίνει ο πρώτος που περνάει από την έδρα της Ρεάλ φέτος.

Διαβάστε επίσης