Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Βιτόρια γυρίζει η σελίδα!

Στη Βιτόρια γυρίζει η σελίδα!
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 11:01

Πάμε γερά! Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Βιτόρια, για να γυρίσει τη σελίδα. Για να το… «στρίψει». Και να κάνει μια νέα αρχή. Η πεποίθηση ότι η ομάδα αυτή πρέπει να βγει ξανά από το τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει, είναι αυτή που την οδηγεί στο αποψινό ματς. Είναι αυτή που την οδηγεί στη γενικότερη νοοτροπία της. Είναι αυτή με την οποία θα πάει απόψε να κοντράρει την ομάδα από τη Βασκονία, για να δείξει ότι έχει ακόμη τις υψηλές βλέψεις, με τις οποίες άρχισε τη σεζόν και τις οποίες έχτισε και στη συνέχεια.

Στις 21:30 ο Ολυμπιακός παίρνει το πρώτο τζάμπολ στη Βιτόρια, με στόχο να αφήσει πίσω του όλα τα τελευταία στραβοπατήματα, τα οποία τον έχουν βγάλει εκτός στόχο. Όχι μόνιμα, όμως. Όχι τελεσίδικα. Ίσα-ίσα. Στα δύσκολα δείχνεις χαρακτήρα. Και μπαίνεις μέσα στο παρκέ και… το γυρίζεις.

Ο Μπαρτζώκας δούλεψε με τους παίκτες του, αμέσως μετά τη Ρεάλ, για το ματς με την Μπασκόνια, με μοναδικό στόχο το να καταφέρει, αυτό που δεν κατάφερε στη Μαδρίτη. Παραμένει στον δρόμο, παραμένει στην Ισπανία, αλλά πλέον ξέρει ότι έχει αρχίσει να μπαίνει ξανά στον σωστό δρόμο. Έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια την Τετάρτη και σήμερα το βράδυ οφείλει να την εξαργυρώσει και να μην πέσει ξανά θύμα των δικών του λαθών. Οφείλει να κάνει αυτό που μπορεί! Να νικήσει.

Πάμε!

Διαβάστε επίσης