Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: Ο «ερυθρόλευκος» πύργος!

Φαλ: Ο «ερυθρόλευκος» πύργος!
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 13:11

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μουσταφά Φαλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος σέντερ, κόντρα στην Εφές των Πλάις και Ντάνστον, αγωνίστηκε για 30’ και τα πήγε περίφημα. Επιθετικά, κατάφερε να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό, σταματώντας στους 10 πόντους την ώρα που μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Όμως, δεν είναι μόνο οι αριθμοί που κάνουν την εμφάνιση εξαιρετική. Ο Φαλ, για ακόμη ένα παιχνίδι, τα πήγε περίφημα στις αλλαγές στην άμυνα. Και όχι απέναντι σε τυχαίους αντιπάλους, αλλά κόντρα σε Λάρκιν, Μίσιτς, Μπομπουά, Σιμόν και Μπράιαντ. Ο θηριώδης σέντερ του Ολυμπιακού, ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα 218 εκατοστά του και τα μετατρέπει σε πλεονέκτημα, όταν τα αντίπαλα γκαρντ προσπαθούν να τον «παίξουν στα πόδια».

Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από έναν πύργο στην ρακέτα του και βρήκε τον ιδανικό παίκτη για αυτόν τον ρόλο. Έναν παίκτη με ταλέντο και επιθετικά και αμυντικά. Προσφέρει λύσεις και στις δύο άκρες του γηπέδου και αποτελεί «πονοκέφαλο» για κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης