Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νύχτα που ο Καρεμπέ ΕΛΙΩΣΕ τον Παπαθεοδώρου!

Η νύχτα που ο Καρεμπέ ΕΛΙΩΣΕ τον Παπαθεοδώρου!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 19:18

Το όνειρο του τελικού και η χλεύη ετών, γύρισε μπούμερανγκ... Απολαύστε το σπαρταριστό αφιέρωμα ης Αθλητικής διαπλοκής στο επικό ξεμπρόστιασμα!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποτελεί ένα σημαντικό διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θρύλος του ποδοσφαίρου, έχει σαρώσει τα πάντα ως ποδοσφαιριστής, ανάμεσά τους ένα Μουντιάλ, ένα Euro και δύο Champions League. Εύλογα εμπνέει σεβασμό παντού στην διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα.

Εξ αρχής, είχε οριοθετήσει το στόχο και το όραμα για τον Ολυμπιακό: Έναν ευρωπαϊκό τελικό. Και χθες το βράδυ δικαιώθηκε πλήρως από την ίδια την ιστορία.

Στο τοξικό περιβάλλον της Ελλάδας, ακόμα και ένας ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου έγινε αντικείμενο χλεύης από τα αντιολυμπιακά ΜΜΕ, με ναυαρχίδα φυσικά το SDNA του Βασίλη Παπαθεόδωρου. Θα μου πείτε ποιος είναι ο Καρεμπέ μπροστά στον θρύλο της δημοσιογραφίας, τον δημιουργό του site ειδικού σκοπού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση...

Ειρωνείες, χλεύη και τοξικότητα. Όλα γύρισαν μπούμερανγκ...

«Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ»

«ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ»

Από κοντά και τα ειρωνικά κείμενα του «Γιάννη Αυλακιώτη»:

«ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ - ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ»

Στο ίδιο κλίμα και τα αντιολυμπιακά trolls που σχολιάζουν μέρα-νύχτα στο πορτοκαλί site, χλευάζοντας και συκοφαντώντας:

«ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ»

«ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΟΣΦΠ»

«ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ Ο PANATHINAIKOS»

«ΚΑΡΕΜΠΕΕΕ!»

«ΧΑΧΑΧΑ, ΧΑΧΑΧΑ, ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑ»

«ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ - Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ»

Φυσικά δεν πρέπει να λησμονήσουμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα του SDNA από τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Το πρώτο μετά την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, όταν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν ξεκινήσει πρόσκαιρα ως πρώτοι στο όμιλό τους και ο Ολυμπιακός είχε έναν βαθμό. Βιάστηκαν να μιλήσουν για τον Ολυμπιακό που είναι «χώρια». Σήμερα, πράγματι ο Ολυμπιακός είναι «χώρια» και όλοι οι άλλοι βρίσκονται στριμωγμένοι στον καναπέ τους:

Και μία έσχατη ειρωνεία μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι με 1-4 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16», πριν τη ρεβάνς του 1-6... Μετά ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης!

Όσα ξερνούσατε τόσα χρόνια, η ζωή σάς τα επέστρεψε με τον πιο εφιαλτικό τρόπο...

Συνεχίστε έτσι!

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟ αργοσβήνει με την ευθύνη ενός...

Ο ΠΑΟ αργοσβήνει με την ευθύνη ενός...

Στις ιστορικές εβδομάδες που διανύουμε, τα αφηγήματα ακούγονται ακόμα πιο αστεία. Ανήμερα του Πάσχα, ο Λαλάκης έβγαλε πίκρα και η Αθλητική διαπλοκή δεν μπορούσε να τον αφήσει έτσι.