Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη, με σεβασμό στον αντίπαλο και στον εαυτό του

Νίκη, με σεβασμό στον αντίπαλο και στον εαυτό του
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 10:59

Η ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ βγάζει υγεία. Είναι κομμάτι της συνολικής αξίας και ποιότητας του Συλλόγου και κάθε φορά, κατά την οποία πατάει το παρκέ, βγάζει την απόλυτη ποιότητά που έχει συνολικά ο Θρύλος. Απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει, είτε στο ΣΕΦ, είτε εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι παίζει όχι απλώς για να νικάει, αλλά για να ομορφαίνει συνολικά το μπάσκετ. Να ομορφαίνει συνολικά το άθλημα, το οποίο υπηρετεί.

Απέναντι στον Ηρακλή, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έβγαλε την ποιότητά του, με δύο τρόπους. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αφήνοντας στην άκρη το υπέροχο σκηνικό, με το χειροκρότημα του κόσμου, στους νεαρούς παίκτες του Ηρακλή, ο Ολυμπιακός συνολικά με την αντιμετώπισή του, έδειξε πόσο σέβεται τον κάθε αντίπαλό του. Είτε αυτός είναι ο Ηρακλής, είτε αυτός είναι το… αγαπημένο παιδί του φάρου, είτε ο οποιοσδήποτε.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με έναν αποδεκατισμένο Ηρακλή και τον νίκησε, αλλά με απόλυτο σεβασμό και χωρίς φανφάρες. Όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο Σύλλογο. Όπως αρμόζει σε έναν Θρύλο. Αυτός είναι ο δρόμος, τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει και πάνω σε αυτόν βαδίζει. Για αυτό τον λόγο έχει ακόμη πολύ ψηλά να πάει… Και θα πάει.

Διαβάστε επίσης