Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανασυγκρότηση και «διπλό» στο «Αστρομπάλ»

Ανασυγκρότηση και «διπλό» στο «Αστρομπάλ»
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 10:44

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό των «ερυθρόλευκων», πέρα από τη νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν, μετά από την… βαριά ήττα στο Μονακό. Ο Ολυμπιακός «απουσίαζε», πνευματικά, από το γήπεδο και υπέστη την ήττα με 92-72 από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Τώρα, πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να φουλάρει για το παιχνίδι με την έτερη γαλλική ομάδα του θεσμού, την Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+| Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει τους παίκτες του να λειτουργούν πιο συγκεντρωμένα και ομαδικά, σε άμυνα και επίθεση, και να βγάζουν ενέργεια στο παρκέ, επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό, ώστε να έρθει το «διπλό» στην έδρα της Βιλερμπάν.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως ξέρει να αντιδράσει μετά από βαριές ήττες και το έχει ξανακάνει μέσα στη σεζόν. Έτσι πρέπει να γίνει και αύριο, ώστε να γυρίσει στον Πειραιά ως… 3ος και να επικεντρωθεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης