Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague Next Generation: Ήττα από τη Μακάμπι

Euroleague Next Generation: Ήττα από τη Μακάμπι
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 13:20

Δεν άντεξε η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη και, παρουσιάζοντας «πτώση» στην απόδοση της μετά από το δεύτερο δεκάλεπτο, γνώρισε την ήττα με 88-55 από τη Μακάμπι στην 1η αγωνιστική του Euroleague Next Generation στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε από κοντά τη Μακάμπι, πηγαίνοντας χέρι-χέρι στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο βρήκε νικήτρια την ισραηλινή ομάδα με 20-15. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Ισραηλινοί ανέβασαν την απόδοσή τους, έγιναν πιο εύστοχοι και πήραν μεγάλη διαφορά απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη αναμένεται να πάρουν σημαντικές εμπειρίες από αυτό το τουρνουά, καθώς αντιμετωπίζουν κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης σε αυτήν την ηλικία και έχουν να αποκομίσουν πολλά από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Οι Ισραηλινοί σούταραν με πολύ καλά ποσοστά πίσω από τα 6.75μ., καθώς τελείωσαν με 11/24 τρίποντα και ποσοστό 45.8% και είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Ιλούζ (16π.) Άγκμον (10π.) και Ναβέχ (14π.). Από πλευράς Ολυμπιακού, κατάφεραν να ξεχωρίσουν οι Σπρίντζιος (13π.), Ζορμπάς (11π., 9ριμπ.) και Νικολαΐδης (11π.).

Διαβάστε επίσης