Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Θετικό φινάλε για τον Ολυμπιακό U18

Μπάσκετ: Θετικό φινάλε για τον Ολυμπιακό U18
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 11:39

Σε… θρίλερ εξελίχθηκε η τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού U18, στο τουρνουά Adidas Next Generation Tournament της Ευρωλίγκας, στην Πάτρα. Απέναντι στον Προμηθέα, ο Θρύλος πήρε τη νίκη στο φινάλε, κάνοντας μία καλή προσπάθεια και δείχνοντας ψυχή και πάθος. Το τουρνουά, το οποίο φυσικά γίνεται για αναπτυξιακούς λόγους και όχι για… τρόπαια και τίτλους, έφερε τον Ολυμπιακό στην έβδομη θέση, με τους παίκτες του να παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες, απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ματς κρίθηκε στο καλάθι. Στο φινάλε μάλιστα. Με καλάθι τριών πόντων του Σπηλιόπουλου στα 45'' πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με 58-57 απέναντι στον Προμηθέα. Στη συνέχεια ο ίδιος ευστόχησε σε βολή για το +2 (59-57), ενώ ο Πλώτας δεν βρήκε στόχο στο τρίποντο που επιχείρησε στη λήξη του χρόνου. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε και έκλεισε με νίκη και θετικά την παρουσία του στο τουρνουά.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές νεαρούς του Θρύλου, ήταν οι Σπρίντζιος και Σπηλιόπουλος με 14 και από 8 πρόσθεσαν οι Σαραντόπουλος και Ζορμπάς (συν 7 ριμπ.). Για τους Πατρινούς, ο Φασάσι είχε 16 (συν 9 ριμπ.) ενώ ο Πλώττας σταμάτησε στους 15 πόντους (6 ριμπ., 4 ασ., 3 κλ.)

Διαβάστε επίσης