Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε... το Βελιγράδι! (video)

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε... το Βελιγράδι! (video)
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 01:11

Την πρόκριση στα πλέι οφ, την έχει εξασφαλίσει εδώ και μερικές αγωνιστικές. Πρώτο σημαντικό επίτευγμα. Την 4άδα, δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας, το εξασφάλισε το βράδυ της Παρασκευής (25/3) με τη νίκη του με 94-80 επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στα πλέι οφ και θα έχει πλεονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος για το Final 4 και το Βελιγράδι περνάει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όποιος αντίπαλος και να έρθει. Αν και όλα δείχνουν πως θα είναι η Αναντολού Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν άλλο ένα τελευταίο παιχνίδι, την Παρασκευή 1/4 στον Πειραιά με την Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας. Και για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 4η θέση, καλείται να πάρει εκείνος το ματς και να περιμένει έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων. Όπως το να μην κάνει 3/3 ως το τέλος η Αρμάνι Μιλάνο.

Όπως και να ‘χει, είτε βγει 2ος, είτε 3ος, είτε 4ος στην κανονική διάρκεια, ο Ολυμπιακός έχει «κερδίσει» με την αξία του, με την εικόνα του στο παρκέ, το δικαίωμα να ονειρεύεται. Να ονειρεύεται το Final 4... και όχι μόνο!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε... το Βελιγράδι!

Διαβάστε επίσης