Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O «μπομπέρ» Λαρεντζάκης και το ντέρμπι με Ντόρσεϊ

O «μπομπέρ» Λαρεντζάκης και το ντέρμπι με Ντόρσεϊ
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 10:33

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ, καθώς τελείωσε με 18 πόντους (1/2 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 4/5 βολές). Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού είχε μια εξαιρετική επίδοση πίσω από τα 6.75μ. και φώναξε «παρών», πραγματοποιώντας την πιο αποτελεσματική του εμφάνιση στο τελευταίο διάστημα.

Ο Λαρεντζάκης με τα τέσσερα τρίποντα απέναντι στον Άρη έγινε ο πρώτος, σε εύστοχα τρίποντα, παίκτης του Ολυμπιακού στην Basket League. Για την ακρίβεια «έπιασε» τον Ντόρσεϊ στα 40 εύστοχα τρίποντα στο πρωτάθλημα, με τους δύο παίκτες να έχουν ένα… «ντέρμπι» μεταξύ τους για την κορυφή.

Ο Λαρεντζάκης στο πρωτάθλημα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ότι στη Euroleague και κάνει διαφορετική δουλειά στο παρκέ. Εάν στη Euroleague μπαίνει για να «σβήσει» κάποιον αντίπαλο ή να βρει τον χρόνο του από την άμυνα, στο πρωτάθλημα μπαίνει για να πάρει αποφάσεις στην επίθεση και μέχρι στιγμής βγάζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα ασπροπρόσωπο, καθώς μετράει 9.9 πόντους, 2.6 ασίστ και 2.2 τρίποντα ανά παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης