Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Έτοιμοι για Παναθηναϊκό» (video)

Λαρεντζάκης: «Έτοιμοι για Παναθηναϊκό» (video)
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 00:55

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (11/4) εξέφρασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας στην ΕΡΤ. «Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι. Κι από θέμα ψυχολογίας, κι από θέμα προπόνησης κι ετοιμότητας. Επιστρέφει κι ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας) και πιστεύω θα ‘ναι σε ένα καλό επίπεδο, οπότε θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι.

Δεν το βλέπουμε σαν τελικό. Εννοείται πως θα πάμε να κερδίσουμε, εννοείται πως έχουμε πολύ καλή ψυχολογία κι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς, αλλά όπως είπε κι ο κόουτς δεν πιστεύω ότι κρίνεται ένας τίτλος. Τελικός ήταν στην Κρήτη, ένα παιχνίδι που έκρινε πραγματικά ένα τίτλο. Οπότε πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο, τον αιώνιο αντίπαλο, με τις ίδιες απαιτήσεις, υψηλές απαιτήσεις, πολύ σημαντικό παιχνίδι, οπότε θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πάμε να κερδίσουμε.

Η νοοτροπία μας κι η ετοιμότητά μας είναι πάντα ίδια όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς.

Σίγουρα και για εμάς το κίνητρο είναι τεράστιο, οπότε θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα κι έχουμε δουλέψει αρκετά για πάμε εκεί και να είμαστε όπως την τελευταία φορά».

Για την προσωπική του απόδοση: «Νιώθω πολύ καλά με το κορμί μου, νιώθω έτοιμος και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης