Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το χέρι στην καρδιά... Εσύ, τον ξεγράφεις τον Ολυμπιακό;

Με το χέρι στην καρδιά... Εσύ, τον ξεγράφεις τον Ολυμπιακό;
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 - 22:23
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Αν κάτι μας έχει μάθει αυτή η ομάδα, είναι να μην τα παρατάει. Και εκεί που (θεωρείς ότι) παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καταφέρνει συνήθως να παίρνει αυτό που πρέπει. Να βγάζει αντίδραση και να παίρνει αυτό που θέλει.

Ο Ολυμπιακός τα χάλασε στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μονακό και ο ίδιος καλείται να το «διορθώσει». Πηγαίνει στη Γαλλία για δύο παιχνίδια (27/4, 29/4) με στόχο τουλάχιστον ένα «διπλό».

Πάει στη Γαλλία να παίξει το μπάσκετ που παίζει όλη τη χρονιά και που εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη και να γυρίσει στον Πειραιά με τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη που θα του δώσει εκ νέου το προβάδισμα να βρεθεί στο Βελιγράδι.

Έτσι κι αλλιώς, για να βρεθεί στο Βελιγράδι, χρειαζόταν το κάτι παραπάνω. Το έκανε στην κανονική διάρκεια με τη 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά τα χάλασε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής με αυτό το 72-96. Και η μεγάλη σε έκταση ήττα μπορεί να πεισμώσει τους «ερυθρόλευκους».

Ναι, δυσκόλεψαν τα πράγματα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός μπορεί να το φέρει και πάλι στα μέτρα του. Αλήθεια, με το χέρι στην καρδιά... Εσύ, τον ξεγράφεις έτσι απλά;

Ακόμη και να μην τα καταφέρει, θα (πρέπει να) τα έχει δώσει όλα! Πάμε, Θρύλε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης