Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Θα είναι και πάλι δύσκολο

Μονακό-Ολυμπιακός: Θα είναι και πάλι δύσκολο
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 10:48

Είναι δύσκολο το αποψινό ματς στο Μονακό. Πολύ δύσκολο. Το ίδιο δύσκολο με το ματς Νο2 στο ΣΕΦ, το οποίο ο Ολυμπιακός έχασε. Και δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών, ούτε να δημιουργήσουμε αρνητισμό, σε μια τέτοια μεγάλη ημέρα, κατά την οποία ο Ολυμπιακός ΜΠΟΡΕΙ να τσεκάρει το εισιτήριό του για το Βελιγράδι και να δώσει το παρών στο Final 4 της Ευρωλίγκας! Γιατί πραγματικά ΜΠΟΡΕΙ. Αλλά, δεδομένα, δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα είναι απλό.

Η Μονακό έχασε το μομέντουμ της. Και αποδείχθηκε ότι το ματς Νο2 της σειράς ήταν η «παρένθεση». Αποδείχθηκε ότι το ματς της Μεγάλης Παρασκευής ήταν η «παραφωνία», σε αυτό που μπορεί να κάνει-δώσει στο παρκέ η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι η ανώτερη ομάδα στη σειρά. Με καλύτερο σύνολο, με έναν προπονητή ικανό να την οδηγεί εκεί όπου πρέπει να πάει, με εμπειρία, με πάθος, με θέληση.

Η Μονακό είναι πληγωμένη. Και ως πληγωμένη είναι που θα βγάλει την αντίδρασή της. Θα πρέπει ο Ολυμπακός να την περιμένει, αυτή την αντίδραση. Θα πρέπει να την αναμένει και να είναι προετοιμασμένος, για αυτή. Να είναι προσηλωμένος και να μην επιτρέψει στους Μονεγάσκους να κάνουν τα… δικά τους.

Απέναντι στη Μονακό απόψε ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ξανά υπέρβαση. Και να τελειώσει από απόψε τη σειρά. Να κλείσει από απόψε εισιτήριο για το Βελιγράδι. Θα θέλαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ πολύ να πανηγυρίσουμε αγκαλιά την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, μέσα σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, αλλά είναι καλύτερο να εξασφαλίσουμε από απόψε την πρόκριση σε αυτό. Και τα λέμε… Βελιγράδι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης