Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Βγάζει στο παρκέ κ@ύλ@ και ποιότητα! Και βουντού-βουντού...

Ολυμπιακός: Βγάζει στο παρκέ κ@ύλ@ και ποιότητα! Και βουντού-βουντού...
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 01:02

Δεν έμεινε πολύ. Μόνο μερικές ώρες. Λίγες ώρες για την ακρίβεια. Λίγες ώρες για το ματς που λαχταράει όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τη Μονακό το βράδυ της Τετάρτης (4/5, 21:30) στο καυτό και κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι του στη σεζόν. Πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο.

Με τη σειρά στο 2-2, μετά από δύο break, ένα από κάθε ομάδα, όλα θα κριθούν στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Και ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για το Final 4 που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Ο λαός του Θρύλου εξαφάνισε τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες. Και το ίδιο θα είχε συμβεί αν είχαμε... 5 ΣΕΦ! Τόσο μεγάλη είναι η δίψα του λαού του Θρύλου. Και εννοείται ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του. Θα στηρίξει από την αρχή ως το τέλος την ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το καθήκον του στο αγωνιστικό κομμάτι. Καλή και επικίνδυνη ομάδα η Μονακό, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Και η... άγνοια κινδύνου, συν το ότι η πίεση είναι από την πλευρά του Θρύλου, την κάνει ακόμη πιο ζόρικη την αναμέτρηση. Και εννοείται ότι χρειάζεται συγκέντρωση και ψυχραιμία, ακόμα και αν πάει να «στραβώσει» το ματς, να μη χάσουν οι «ερυθρόλευκοι» την ψυχραιμία τους, να μη «χαλάσει» το μυαλό τους. Αν συμβεί αυτό και ο Ολυμπιακός βγάλει στο παρκέ αυτό που ξέρει, αυτό που μπορεί, αν βγάλει στο παρκέ την κ@ύλ@ του και την ποιότητά του, τότε θα έχει αρκετές ελπίδες να πάρει τη νίκη και να πάει Βελιγράδι!

Η φάση είναι μία: Βουντού-βουντού...

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης