Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως γίνεται να μην παίζει, αλλά να είναι σημαντικός (photos)

Πως γίνεται να μην παίζει, αλλά να είναι σημαντικός (photos)
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 20:02

Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισαν τον Νοέμβριο να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ψηλού. Ήταν τότε που ο Χασάν Μάρτιν δεν έδειχνε καλά και η ομάδα ήθελε έναν ψηλό για να βοηθάει τον Μουσταφά Φαλ.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να αποκτήσει τον Κουίνσι Έισι...

Έναν Αμερικανό ο οποίος είχε καλό όνομα στο παρελθόν και ήταν από τους καλούς παίκτες της Euroleague, όμως είχε μείνει για ένα χρονικό διάστημα χωρίς ομάδα. Για αυτό και όλοι ήξεραν στον Ολυμπιακό πως θα χρειαζόταν και το δικό του χρονικό διάστημα να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

Μέχρι και τώρα όμως δεν έχει βρει το ρόλο του στην ομάδα μέσα στο παρκέ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν του έχει δώσει και χρόνο στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλα αυτά όμως ο Κουίνσι Έισι είναι από τα σημαντικά κομμάτια της ομάδας, με τη συμπεριφορά του έξω από το παρκέ. Δεν είναι μόνο η δήλωση που έκανε ο Τόμας Ουόκαπ για το πως έπαιζε στις προπονήσεις πριν τους αγώνες με τη Μονακό, έτσι ώστε να κάνει τους συμπαίκτες του να «τσιτώσουν», είναι και η συμπεριφορά του στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Μπορεί αγωνιστικά να μην έχει καταφέρει να δώσει πολλά, όμως από την άλλη στο ψυχολογικό κομμάτι είναι από τους παίκτες που έχει εμπειρία και μπορεί να πει και δύο κουβέντες παραπάνω στους υπόλοιπους. Έτσι έχει καταφέρει να είναι από τα σημαντικά γρανάζια της ομάδας του Πειραιά και ας μην αγωνίζεται τόσο. Αν και κανείς δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η συνέχεια, γιατί ως παίκτης έχει δείξει στο παρελθόν ότι αξίζει πολλά, οπότε στη συνέχεια μπορεί να καταφέρει να βγάλει στο παρκέ περισσότερα πράγματα.

Διαβάστε επίσης