Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Ήταν όνειρο το Final 4, αλλά δεν μένουμε σε αυτό» (video)

Βεζένκοβ: «Ήταν όνειρο το Final 4, αλλά δεν μένουμε σε αυτό» (video)
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 00:16

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι και όχι μόνο μίλησε ο Σάσα Βεζένκοβ στην κάμερα της ΕΡΤ. Τόνισε πως ήταν όνειρο να βρεθεί η ομάδα στην τελική φάση, αλλά δεν μένει σε αυτό.

«Η Εφές είναι ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ελπίζω να είμαστε πρώτα υγιείς και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στο 100% πνευματικά και σωματικά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Είναι η μεγαλύτερη στιγμή μου αυτό το Final 4. Είμαστε πεινασμένοι. Ήταν ένα όνειρο για εμάς να βρισκόμαστε εκεί, τα καταφέραμε, αλλά δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό. Θέλουμε να τελειώσει το παιχνίδι με την Εφές και να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100%, να είμαστε ευχαριστημένοι και να δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα.

Τα πράγματα μέχρι στιγμής πάνε όπως τα θέλαμε, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί πάνω απ' όλα, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς. και το μυστικό πιστεύω ότι είναι η ομοιογένεια, αυτή η χημεία που έχουμε, ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. Και σίγουρα η σκληρή δουλειά που ο καθένας από εμάς βάζει στο γήπεδο, ώστε να βγαίνει όλο αυτό πρώτα στα αποδυτήρια και μετά στο παρκέ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης