Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οικογένεια, σημαίνει στήριξη

Οικογένεια, σημαίνει στήριξη
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 12:50

Όλη η ομάδα είναι δίπλα στον Σάσα, ο οποίος αν και επιμένει να αναλαμβάνει την ευθύνη, για την τελευταία άμυνα του ημιτελικού, οφείλει να θυμάται πόσο βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάει στο Final 4. Μία φάση δεν σβήνει την προσπάθεια μιας χρονιάς και ο Σάσα Βεζένκοβ γνωρίζει καλά, ή τουλάχιστον θα πρέπει να γνωρίζει καλά, πως κανείς στον Ολυμπιακό δεν του… «χρεώνει» τον αποκλεισμό.

Άλλωστε, παρότι το αποτέλεσμα ήταν 74-77 με το τρίποντο αυτό του Μίσιτς, γνωρίζουν άπαντες ότι το ματς δεν κρίθηκε στην τελευταία φάση, αλλά στις αλλεπάλληλες άστοχες προσπάθειες της ομάδας, λίγο νωρίτερα.

Και πάλι, μικρή σημασία έχει πια. Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια προσπάθεια, όλη τη χρονιά. Έφτασε ως εδώ, κάνοντας περήφανο τον κόσμο του και δείχνοντας ότι, αν μη τι άλλο, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ματς τα οποία φτάνουν, εντέλει στη μια φάση, δεν είναι εύκολο να τα κάνεις «κουμάντο». Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί.

Ο Βεζένκοβ είναι καταρρακωμένος και το έχει πάρει βαρέως, αλλά αποτελεί μια από τις πλέον πολύτιμες μονάδες του Ολυμπιακού, όλη τη σεζόν και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνά. Όλη η ομάδα, όπως και όλοι εμείς, είμαστε στο πλευρό του. Και σε όλης της ομάδας.

Έχουμε δρόμο μπροστά και η ψυχολογία πρέπει να είναι η σωστή… Οικογένεια, σημαίνει στήριξη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης