Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Final 4: Έλα να τρελάνουμε ξανά την Ευρώπη!

Ολυμπιακός | Final 4: Έλα να τρελάνουμε ξανά την Ευρώπη!
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 11:39

Βάψαμε ξανά το Βελιγράδι «ερυθρόλευκο». Λέμε ξανά, γιατί αφενός δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Θρύλος πήγε εκεί για αγώνα, αλλά έχει πάει αρκετές φορές σε μπάλα και μπάσκετ, αφετέρου γιατί το Βελιγράδι βάφουν ούτως ή άλλως «ερυθρόλευκο» τα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα. Αλλά σήμερα είναι ΞΑΝΑ δική μας η μέρα! Ο Ολυμπιακός έχει ξανά αγώνα, στη Stark Arena και ο λαός του Θρύλου είναι έτοιμος να… τρελάνει ξανά την Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός έχει δύναμή του, τον πύρινο κόσμο του. Και σήμερα το απόγευμα στις 17:00 η Ευρώπη θα… χαζέψει ξανά, από την παρουσία των καλύτερων του κόσμου. Το έζησε ήδη, όταν στον ημιτελικό Νο2, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, η Stark Arena δονείτο από τις ιαχές των Ολυμπιακών που τραγουδούσαν δυνατά «είσαι το μυαλό, κάτι μαγικό»!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Βελιγράδι μαζικά, για να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του Θρύλου, στο φετινό Final 4 και ακόμη και όταν είδε τον Μίσιτς να βάζει το buzzer beater τρίποντο, δεν… ξενέρωσε. Γιατί όταν αγαπάς αυτή την ομάδα, δεν ξενερώνεις ποτέ… Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, με τον λαό του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται να παραδώσει ξανά μαθήματα εξέδρας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Οικογένεια, σημαίνει στήριξη

Οικογένεια, σημαίνει στήριξη

Όλη η ομάδα είναι δίπλα στον Σάσα, ο οποίος αν και επιμένει να αναλαμβάνει την ευθύνη, για την τελευταία άμυνα του ημιτελικού, οφείλει να θυμάται πόσο βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάει στο Final 4.