Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα και η παρακάμερα του μικρού τελικού θα σε κάνει να γουστάρεις! (video)

Ακόμα και η παρακάμερα του μικρού τελικού θα σε κάνει να γουστάρεις! (video)
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 13:37

Περηφάνεια μας! Θρύλος είσαι, πήγες, έκανες δικό σου το Βελιγράδι και έφυγες με το κεφάλι ψηλά και με αποθέωση. Η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα έδωσε όλα και στα δύο ματς του Final 4, όπου στο υψηλότερο επίπεδο έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα. Στόχος ήταν να το πάρει, αλλά ακόμη και έτσι, η ομάδα κέρδισε πολλά. Έγραψε σελίδες δόξας, δέθηκε ακόμη περισσότερο με τον υπέροχο κόσμο της και η αλήθεια είναι πως μόνο προς τα επάνω μπορεί -και πρέπει- να κοιτάζει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μπήκαν οι βάσεις για κάτι πολύ μεγάλο και το ξέρουν άπαντες αυτό: Η ομάδα, ο Μπαρτζώκας, οι Πρόεδροι, ο κόσμος. Ο κόσμος που στήριξε κατά χιλιάδες. Και έδειξε ότι ΚΑΙ το Βελιγράδι είναι Πειραιάς… Αλίμονο…

Ακόμα και η παρακάμερα του μικρού τελικού θα σε κάνει να γουστάρεις! Από την ώρα αναχώρησης, από το ξενοδοχείο, μέχρι το τελευταίο χειροκρότημα, στο φινάλε του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα, η περηφάνεια ξεχειλίζει… Περηφάνεια για αυτή την ομάδα και για όσα έχει καταφέρει. Αλλά κυρίως, για το γεγονός ότι ποτέ δεν σταματά να παλεύει.

Δείτε. Δείτε, να γουστάρετε…

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Το Βελιγράδι θα ναι πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού… Μέχρι το επόμενο… Γράφει από το Βελιγράδι ο Χρήστος Κούης.